söndag 3 april 2011

Idag

Först- det blev inget vin igår. Men det gör inget, taggar till nästa helg.

Idag. Var på IFK matchen, riktigt härlig. Slutade 2-0 mot GAIS för er som missat. Stod med klacken och sjöng med i Kamratsången och lånade Jens IFK halsduk och viftade, och det var kul!

Måste berätta, innan matchen var vi i Teknikhallen där det var lite livemusik, det såldes Norrlands Guld och snacks. Man kunde även vara med i en utlottning med Resia där man kunde vinna ett presentkort på 1000kr hos Resia. Det enda man skulle göra för att vara med var att få en fotboll i mål.
Både Jens och hans bror deltog och gjorde mål så de skulle skriva i namn och adressuppgifter på en lapp och när Jens insåg att det skulle skickas hem reklam så sluta han fylla i och lämna in pappret och sa tack ändå. När han gick därifrån fyllde hans bror i resten av Jens uppgifter, det var ju ändå en utlottning med chans till ett bra pris. Så när det är dags att dra, vem får 1000kr i presentkort hos Resia?

Jens!

Haha, det är dagens. Hans brors reaktion är kanske ännu roligare.

Och nu sitter jag på jobbet. Slutar prick 00 idag, det känns helt OK. Har ju lite sovmorgon imorgon så jag klagar inte. Återkommer kanske lite senare. Nu måste jag återgå till jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar