tisdag 12 juli 2011

Tisdag 12 juli

Idag ringde vi till skattekontoret som sa att de skickat ut skattekorten i slutet på juni och att de inte hade kommit i retur så de skulle skicka ut nya kopior så när vi kom hem från jobbet satte vi upp våra namn på dörren så brevbäraren inte blir osäker när han står med såna viktiga papper och inget namn matchar de som står vid ringklockorna. Det är ändå komiskt att vi fått post till oss utan att ha namnen tidigare..

Men men.

Så nu ska det förhoppningsvis komma på torsdag eller fredag!

Angående internet så verkar de ha lite problem här från och till, routern är lite kass. Men nu verkar det ändå som att det är något galet med datorn eftersom jag får in internet när jag har kopplat en kabel mellan routern och datorn men trådlöst vill den inte öppna en internetsida fastän det står att den har "lokalt och internet". Så vi får lösa det med en lång kabel I guess, nu sitter jag i den gemensamma trappuppgången där routern är kopplad.

Annars. Vi lever. Åt pasta med köttbullar i tomatsås idag, en favorit. Väntar på att När lammen tystnar ska laddas klart så blir det in i lägenheten och se film, kanske poppa popcorn och så blir det jobb.

Vi hörs snart igen!
Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar